Szegedi mixertanfolyam

Szívesen dolgoznál mixerként? Versenyképes szakmát szeretnél magyarországi vagy külföldi munkavállaláshoz? Esetleg csak a barátaidat akarod meglepni nagyszerű italokkal? Bármelyik legyen igaz Rád, egy mixertanfolyamban nem fogsz csalódni! Ráadásul akár Szegeden is van ilyen lehetőség!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, a cikkben még több információt találsz! Tudd meg, miért jó mixerként dolgozni, s mit kínál egy szegedi mixertanfolyam!

Miért dolgozz mixerként?

Ha érdeklődsz a minőségi italok iránt, s kreatív vagy, bizonyára felmerült Benned, hogy mixerként dolgozz. Hogy megkönnyítsük a döntést, megmutatjuk a mixer szakmai főbb előnyeit:

  • rengeteg munkalehetőség
  • biztos állás
  • átlagon felüli kereseti lehetőség itthon és külföldön
  • nyüzsgő, változatos munkahely

Amennyiben vonz a bárok világa, egy mixer tanfolyam Szegeden utat nyit álmaid felé.

Tudnivalók a szegedi mixertanfolyamról

Ha az elhatározás megvan, már csak ki kell választanod a tökéletes tanfolyamot. Köztudott, hogy a legjobb mixer sulik Budapesten vannak. Szerencséd van, mert közülük a Bols Mixer Akadémia most Szegeden is szervez kihelyezett tanfolyamot.

Mixertanfolyam helyszíne

A Bols Mixer Akadémia titka, hogy a szegedi mixertanfolyamok helyszíne egy valódi szórakozóhely. Létszámtól és időponttól függ, pontosan melyik. Biztos viszont, hogy magas színvonalú felszereltséggel tanulhatjátok meg Szegeden a mixer szakmát.

Képzési idő

Alapfokú szegedi mixertanfolyam esetén maximum 6 hétre tervezz, heti 1×3 óra képzéssel. Kérhetsz azonban egyéni tanrendet is. Magántanulóként is megszerezheted ugyanazt a tudást!

Tananyag és vizsga

Magáról a tananyagról ízelítőnek annyit, hogy a szakmai titkokon kívül 40 különböző koktélt ismersz meg. Megtanulod ezeket elkészíteni, s lehetőséged lesz gyakorolni. Értékes készségeket fejlesztesz, mint a vendégekkel való kommunikáció. A tanfolyam után pedig gyakorlati és elméleti vizsga vár, szintúgy Szegeden.

Munkalehetőség

Miután sikeres vizsgát tettél, a mixer akadémia partnerei számos állásajánlattal várnak. Természetesen magad is kereshetsz munkát, vagy tovább mehetsz a haladó tanfolyamokra.

Összegzés: Ha érdekelnek a különféle italok, szeretsz emberekkel dolgozni, ráadásul kreatív vagy, a mixertanfolyam Neked tökéletes. A Bols Mixer Akadémia jóvoltából már Szegeden is lehetőséged nyílik mixertanfolyamot végezni. Néhány hetes tanfolyam és sikeres vizsga után kiemelt kereseti lehetőség vár itthon és külföldön is.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*