/Szegedi mixertanfolyam

Szegedi mixertanfolyam

Szívesen dolgoznál mixerként? Versenyképes szakmát szeretnél magyarországi vagy külföldi munkavállaláshoz? Esetleg csak a barátaidat akarod meglepni nagyszerű italokkal? Bármelyik legyen igaz Rád, egy mixertanfolyamban nem fogsz csalódni! Ráadásul akár Szegeden is van ilyen lehetőség!

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, a cikkben még több információt találsz! Tudd meg, miért jó mixerként dolgozni, s mit kínál egy szegedi mixertanfolyam!

Miért dolgozz mixerként?

Ha érdeklődsz a minőségi italok iránt, s kreatív vagy, bizonyára felmerült Benned, hogy mixerként dolgozz. Hogy megkönnyítsük a döntést, megmutatjuk a mixer szakmai főbb előnyeit:

  • rengeteg munkalehetőség
  • biztos állás
  • átlagon felüli kereseti lehetőség itthon és külföldön
  • nyüzsgő, változatos munkahely

Amennyiben vonz a bárok világa, egy mixer tanfolyam Szegeden utat nyit álmaid felé.

Tudnivalók a szegedi mixertanfolyamról

Ha az elhatározás megvan, már csak ki kell választanod a tökéletes tanfolyamot. Köztudott, hogy a legjobb mixer sulik Budapesten vannak. Szerencséd van, mert közülük a Bols Mixer Akadémia most Szegeden is szervez kihelyezett tanfolyamot.

Mixertanfolyam helyszíne

A Bols Mixer Akadémia titka, hogy a szegedi mixertanfolyamok helyszíne egy valódi szórakozóhely. Létszámtól és időponttól függ, pontosan melyik. Biztos viszont, hogy magas színvonalú felszereltséggel tanulhatjátok meg Szegeden a mixer szakmát.

Képzési idő

Alapfokú szegedi mixertanfolyam esetén maximum 6 hétre tervezz, heti 1×3 óra képzéssel. Kérhetsz azonban egyéni tanrendet is. Magántanulóként is megszerezheted ugyanazt a tudást!

Tananyag és vizsga

Magáról a tananyagról ízelítőnek annyit, hogy a szakmai titkokon kívül 40 különböző koktélt ismersz meg. Megtanulod ezeket elkészíteni, s lehetőséged lesz gyakorolni. Értékes készségeket fejlesztesz, mint a vendégekkel való kommunikáció. A tanfolyam után pedig gyakorlati és elméleti vizsga vár, szintúgy Szegeden.

Munkalehetőség

Miután sikeres vizsgát tettél, a mixer akadémia partnerei számos állásajánlattal várnak. Természetesen magad is kereshetsz munkát, vagy tovább mehetsz a haladó tanfolyamokra.

Összegzés: Ha érdekelnek a különféle italok, szeretsz emberekkel dolgozni, ráadásul kreatív vagy, a mixertanfolyam Neked tökéletes. A Bols Mixer Akadémia jóvoltából már Szegeden is lehetőséged nyílik mixertanfolyamot végezni. Néhány hetes tanfolyam és sikeres vizsga után kiemelt kereseti lehetőség vár itthon és külföldön is.