Gyors készpénzhez jutás autófelvásárlással

Több okból is előfordulhat, hogy hirtelen lenne szükségünk készpénzre. Erre több módunk is adott lehet, attól függően, mekkora összegre, mikor és milyen áldozatok árán van szükségünk. A gyors készpénzhez jutás autófelvásárlással például tökéletese megoldás lehet, de ezen kívül is akadnak megoldások. Az alábbiakban ezeket gyűjtöttük össze.

A biztos megoldás: autófelvásárlás

Amennyiben van egy felesleges, vagy beáldozhatónak vélt ingóságunk gépjármű formájában, akkor érdemes lehet egy megbízható autófelvásárló vállalkozást felkeresnünk.

Mire figyeljünk autófelvásárláskor?

Az autófelvásárlással foglalkozó cégek esetében a gyors készpénzhez jutás lehet igazán csábító, ráadásul, itt csak arra kell ügyelnünk, hogy mindent megfelelően lepapírozzunk. A legjobb felvásárlók, maguk kitöltenek minden szükségszerű átíráshoz szükséges dokumentumot, nekünk pedig csak szignónkkal kell ellátnunk, illetve ellenőrizni az adatok helyességét.

Helyi, vagy országos autófelvásárlót válasszunk?

Autófelvásárló berkekben találkozhatunk olyan vállalkozásokkal, melyek csak megyei szinten vesznek járműveket, de olyanokkal is találkozhatunk, akik az autó felvásárlást Szegedtől Sopronig űzik. Természetesen a helyi felvásárlók között is találhatunk megbízható vállalkozásokat, de az országos cégek esetében sem kell tartanunk az esetleges átverésektől, de fontos, hogy mindig legyünk tisztában mit is írunk alá.

Autófelvásárlás előnyei

Amennyiben az autófelvásárlásra szánjuk el magunkat, akkor az alábbi előnyöket tapasztalhatjuk meg:

 • az év minden napján elérhető
 • kényelmes
 • azonnali készpénz szerzési lehetőség
 • legális üzlet
 • csak egy tulajdonunkban lévő gépjárműre van szükség

Pénzszerzés szerencsejátékkal

A szerencsejáték is egy gyors pénzszerzési lehetőséget biztosít, ám azzal mindenképp érdemes kalkulálni, hogy a biztos pénzhez jutás koránt sem biztosított, valamint valamennyi tőkére mindenképp szükségünk lesz, ha szerencsét akarunk próbálni.

Szerencsejáték előnyei

 • gyors pénzszerzési lehetőség
 • kis befektetéssel is nagy összeg kereshető

Szerencsejáték hátrányai

 • a pénzhez jutás nem garantált
 • mindenképp pénztőke szükséges hozzá

Kölcsön igénylése

A kölcsön igénylése szintén egy relatíve gyors pénzszerzési lehetőség, azonban ahogy a neve is mutatja, ilyenkor nem saját vagyonra teszünk szert, hanem a hitelező, vagy kölcsönt adó vagyonát használhatjuk fel, bizonyos plusz költségét cserébe. Természetesen lehetőségünk van ma már kis összegű kölcsönöket is felvenni, de arra mindenképp számítsunk, hogy ezeknek a hiteleknek az átlag hitelnél magasabb a díja.

Hitel, kölcsön igénylés előnyei

 • gyors tőkéhez jutás
 • kis összegnél nem szükséges fedezet

Hitel, kölcsön igénylés hátránya

 • visszafizetési kötelezettségünk van
 • sok adminisztratív munkával jár
 • előminősítés szükséges

Összegezve:

Az jól látható tehát, hogy pénzszerzésre több opció is mutatkozik, de mindegyik formának megvan a maga ára. A szerencsejátékban Fortunára kell bíznunk magunkat, kölcsön igénylése esetén kamatostul kell visszafizetnünk a kért összeget. Autófelvásárlás esetén mindössze azonban egy gépjármű tulajdonosának kell lennünk, és persze hajlandósággal kell bírnunk az adott járműtől való megváláshoz. Amennyiben ezek megvannak, akkor azonban a készpénzes autófelvásárlás jelentheti a leggyorsabb és legbiztosabb módot a gyors pénzszerzéshez.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*